Cégünk az INDUSTRIAL ELECTRO SERVICE Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2011 áprilisában alakult vállalkozás, melynek fő tevékenysége az ipari villanyszerelés.

Az alakulásunk előtt is jelentős munkákat kaptunk melyeket alvállalkozóként végeztünk. Időközben a győri ipari parkban is több cégnek lettünk a villamos kivitelezői.

artnereinkkel személyes és korrekt viszonyt alakítunk ki. Új kapcsolataink jelentős számban az elégedett ügyfeleinknek köszönhető, mert ajánlanak bennünket. Tevékenységi körünket bővítve megmunkáló gépek és szerelő sorok építésével, bontásával és átalakításával is foglalkozunk.

Az általunk felhasznált, beépített termékek kiválasztásakor alapvető szempont, hogy az áru rendelkezzen gyártói műbizonylattal, vagy ÉMI minősítéssel. A gyártókkal és importőrökkel való kapcsolatfelvételkor előnyben részesülnek azon cégek, akik valamely minőségirányítási rendszerben működnek, valamint meghatározó piaci részesedésük van.

A kivitelezői tevékenységet 1998-ban egyéni vállalkozóként kezdtük és munkatársaink is többéves tapasztalattal rendelkeznek a helyi előírások és szerelési rendszerek tekintetében.  Jelenleg 15 fővel működik a vállalkozás, ami munkáinktól függően akár a többszörösére is nőhet.

Több nagyobb cég alvállalkozójaként nagy projekteket kaptunk és csináltunk meg a ránk jellemző dinamizmussal és rugalmassággal. A sokéves jelenléttel és megfelelő viselkedéssel nagy ismertségi körre tettünk szert, ami súrlódásmentessé teszi a mindennapi munkavégzéssel járó problémamegoldó képességünket. Eddigi munkáink során törekedtünk megbízóink maximális elégedettségére, időt és energiát nem kímélve. Célunk, hogy minél nagyobb piaci részesedést szerezzünk az iparban felmerülő villamos kivitelezői és gépszerelésből.

Villanyszerelés

Épületek villanyszerelése, gépek, berendezések villamos kivitelezése.

Gépmozgatás

Vállaljuk gépek telepítését, daruzását, szállítását, pozicionálását.

Gépek bérbeadása

Bérleti megoldásokat nyújtunk az építőipari és egyéb eszközök terén.

VIPInfo Kreatív Stúdió - weboldal készítés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, grafikai munkák